Keine Produkte (0)

Heerlijk-Eifel is een onlineshop voor delicatessen uit de Eifel, en houdbare food-, en non-food producten uit heel Duitsland. Wij bieden u een breed scala aan Duitse producten, niet alleen van de grote bekende Duitse merken, maar ook van kleinere leveranciers uit heel Duitsland. Ons doel is om praktisch ieder Duits merk of product binnen drie werkdagen via onze online shop aan te bieden, onze medewerkers zijn dan ook vrijwel dagelijks onderweg in Duitsland, zo willen wij voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt door onvoldoende voorraad, dit geldt ook voor artikelen die nog niet op onze website staan.

Bij de inkoop letten wij er op dat artikelen de langste houdbaarheidsdatum hebben zodoende de kwaliteit en houdbaarheid te waarborgen. Uw bestelling wordt binnen drie werkdagen via Nederlandse pakketdiensten naar u verzonden, zo zorgen wij ervoor dat u uw artikelen zo snel en gunstig mogelijk in huis heeft.

Zoekt u iets speciaals? heeft u bijzondere wensen? of kan een andere webshop tijdelijk niet leveren? Dan kunt u ons gerust mailen op info@heerlijk-eifel.nl en wij zullen binnen drie werkdagen antwoorden hoe wij u kunnen helpen. Dit doen wij graag gezien uw aanvraag ons helpt met het uitbreiden en afstellen van ons assortiment op de specifieke wensen van onze klanten.

Facebook Twitter